17 грудня в НТУ «ХПІ» відбулася зустріч студентів 3-6 курсів технічних спеціальностей з представниками міжнародної компанії Procter & Gamble.

Базель Ельнашар – генеральний директор одного з заводів компанії P & G (м Покров) розповів про компанії, а також про перспективи її розвитку. Procter & Gamble з 1991 року займається постачанням різної продукції від великих світових брендів. Постійно вивчаючи ринок, компанія поставляє найнеобхідніші для споживачів України товари. Така продукція, як побутова хімія, хімія для дому, товари для здоров’я проводиться на двох заводах компанії P & G в Україні, кількість персоналу яких складає близько 680 чоловік. Вся продукція від P & G володіє найвищою якістю і користується величезною популярністю.

Також Базель Ельнашар зазначив що, як і їх бренди, вони прагнуть знаходити і розвивати лідерів світового рівня. Лідерство є однією з їхніх основних цінностей і невід’ємним фактором успіху всередині компанії і за її межами. Оксана, займається підбором персоналу в компанії Procter & Gamble в Україні. Під час свого виступу Оксаною було відзначено, що більшість співробітників починають з початкового рівня, а потім просуваються по всій компанії – кожен по-своєму, з першого дня стажист створює провідні бренди, а вони – лідера галузі і ведуть його далі по всьому світу.

Також було проведено тестування студентів НТУ «ХПІ» на визначення здатності до логічного мислення.

По закінченню тестування студенти і представники компанії спілкувалися в дружній обстановці.

Довідка:

Procter & Gamble в Україні має головний офіс в Києві. Виробництво продукції компанії в Україні розміщено на 2 заводах – в Борисполі та Орджонікідзе (Покров). Всі заводи компанії є сучасними, високотехнологічними об’єктами, які відповідають найвищим міжнародним стандартам якості і безпеки. Вся продукція компанії реалізується через мережу офіційних дистриб’юторів.

Сьогодні Procter & Gamble представляє на ринку України більше 20 торгових марок, включаючи такі як Ariel, Tide, Lenor, Pantene Pro-V, Head & Shoulders, Old Spice, Always, Blend-a-med, Oral-B, Gala, Gillette, Braun і інші.

Від career.ntu