Проректор Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» Геннадій Семенович Хрипунов і координатор проектів від ТОВ «Profiteam» Оксана Сергіївна Різак підписали угоду про співпрацю в організації міжнародних програм для студентів за кордоном.

Компанією ТОВ «Profiteam», пропонуються оплачувані стажування для студентів та аспірантів в Німеччині. Всі бажаючі можуть взяти участь у програмі і протягом 2-3 місяців (в період канікул) попрацювати на промислових (харчова, легка, автомобільна) і сільськогосподарських підприємствах (ферми з вирощування овочів, фруктів, декоративних рослин, квітів), у сфері послуг (готелі , ресторани, парки атракціонів).

Метою програм є сприяння інтеграції молоді в світовий освітній простір на основі закріплення теоретичних знань студентів та вивчення практичного досвіду ведення господарства в країнах з розвиненою економікою; оволодіння студентами передовими технологіями, вивчення досвіду застосування сучасної техніки і придбання практичних навичок роботи з нею, багато іншого. Крім знайомства з сучасними підприємствами Німеччини, учасники зможуть попрактикувати свої знання іноземних мов (німецька, англійська).

Основні положення договору між НТУ «ХПІ» та ТОВ «Profiteam»:

– сторони зобов’язуються здійснювати співробітництво в сфері організації міжнародних програм за кордоном для студентів ХПІ, з метою надання їм можливості набути досвіду роботи в різних галузях господарської діяльності,

– організовувати і проводити незалежний відбір студентів для участі в програмі шляхом інтерв’ювання для визначення рівня знань іноземної мови,

– надавати інформаційно-консультаційні послуги студентам про умови організації та участі в програмах, надавати практичну допомогу з оформлення виїзних документів, при необхідності затвердити індивідуальні графіки навчання для здачі студентами екзаменаційної сесії у відповідності зі спеціальністю, і інші.

У 12 аудиторії ректорського корпусу, за підтримкою навчально-методичного відділу договірної та практичної підготовки в особі начальника УМОД і ПП Платоновой Валентини Вікторівни, відбулася зустріч студентів 1-6 курсів НТУ «ХПІ» з координатором проектів від ТОВ «Profiteam» Оксаною Сергіївною Різак. Під час зустрічі студенти ознайомилися з компанією ТОВ «Profiteam» і її програмами стажувань під час канікул.

Більше подробиць можна дізнатися на сайті https://www.profiteam.in.ua/.

Контакти: координатор від ТОВ «Profiteam» Оксана Сергіївна Різак.

тел: 066-718-08-70, 097-924-27-37,

e-mail: profiteam.kh@gmail.com, https://www.facebook.com/profiteam.profiteam

Від career.ntu