Вакансії в Mitsubishi Power Europe, Ltd.!

Інженерний відділ & Відділ управління проектами

Сьогодні Mitsubishi Power Europe, Ltd. є світовим лідером в області систем виробництва теплової енергії та технологій захисту навколишнього середовища та наразі ми пропонуємо чудові можливості для працевлаштування.

Ми шукаємо молодих талановитих Інженерів для нашого Інженерного відділу та Відділу управління проектами. Особливо ці вакансії можуть зацікавити фахівців, які кортять мати справу з обладнанням для виробництва електроенергії, таким як Газові турбіни, Парові турбіни, Парогазові установки, і хто цікавиться системами, що стимулюють декарбонізацію в енергетичному секторі, які включають такі сучасні рішення, як Hydrogen-fuelled turbines та Solid-oxide fuel cells (SOFCs).

Основні вимоги до кандидатів:

Ступінь Бакалавра/Магістра в галузі механіки (якщо ви вивчали будь-які галузі проектування, експлуатації, ремонту, обслуговування, монтажу або введення в експлуатацію турбін це є перевагою).

Гарне володіння письмовою та розмовную англійською мовою (Intermediate та вище).

Бажання приєднатися до нашого фронт-офісіу у Бухаресті, Румунія.

Ці вакансії можуть стати чудовою можливістю застосувати знання, отримані за роки навчання в університеті, та працювати в чудовій мультикультурній команді.

MPW Europe офіційний веб-сайт – https://power.mhi.com/regions/emea/company

Детально про вакансії – https://mitsubishipower.current-vacancies.com/Jobs/Advert/2424229?cid=826&rsid=0&js=0&LinkType=1&FromSearch=False

Від career.ntu

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *