М’ясокомбінат

Місто: Бад-Бентхайм

Період роботи 3 місяці
травень, червень, липень

Оплата:
11 €/год (брутто)
(1900 €/міс – бл. 57 000 грн/міс.)

Кількість робочих годин:
Мін. 40 год/тиждень
(6 робочих днів по 8 годин)

Робота:
Контроль якості, фасування, пакування, комісіонування та етикетування продукцїї
Робота на лінії

Вимоги:
– хлопці та дівчата
– СТУДЕНТИ 3-6 курсів, спеціальності: “Харчові технології”, “Виробництво і переробка продукції тваринництва”, технічні спеціальності


Шоколадна фабрика

Місто: Шмалькальден

Період роботи 3 місяці
група: квітень, травень, червень

Оплата:
9,82 €/год (брутто)
(1718 €/міс – бл. 52 000 грн/міс.)

Кількість робочих годин:
Мін. 40 год/тиждень
(5 робочих днів по 8 годин)

Робота:
Робота на лініїКонтроль якості, фасування, пакування, комісіонування та етикетування продукції

Вимоги:
– хлопці та дівчата
– СТУДЕНТИ 3-6 курсів, спеціальності: “Харчові технології”

Завод з виготовлення сосисок

Місто: Кьоннерн

Період роботи 3 місяці,група: квітень, травень, червень

Оплата:
11,02 €/год (брутто)
(1900 €/міс – бл. 57 000 грн/міс.)

Кількість робочих годин:
Мін. 40 год/тиждень
(5 робочих днів по 8 годин)

Робота: Робота на лінії

Контроль якості, фасування, пакування, комісіонування та етикетування продукцїї

️Вимоги:
– хлопці та дівчата
– СТУДЕНТИ 3-6 курсів, спеціальності: “Харчові технології”, “Виробництво і переробка продукції тваринництва”, «Електротехніка»
– наявність водійського посвідчення категорії В, вітається


Завод з виготовлення лазаньї

Місто: Бітбург

Період роботи 3 місяці
квітень, травень, червень

Оплата:
13 €/год (брутто)
(2200 €/міс – бл. 68 000 грн/міс.)

Кількість робочих годин:
Мін. 40 год/тиждень
(5 робочих днів по 8 годин)

Робота

Робота на лінії

Контроль якості, фасування, пакування, комісіонування та етикетування продукцїї

️Вимоги:- хлопці та дівчата
– СТУДЕНТИ 3-6 курсів, спеціальність: “Харчові технології”
– основні знання німецької та / або англійської мов

Рибний ресторан “Фішхус”

Місто: Graal-Müritz

Період роботи 2місяці
04.04-25.06.22

Оплата:
9,82 Євро/год (брутто)
(1718 €/міс – бл. 52 000 грн/міс.)

Кількість робочих годин:
Мін. 40 год/тиждень

Робота
помічники в кафе/барі
(робота на касі, приготування напоїв на барі,
обслуговування клієнтів тощо).

️Вимоги:
 студенти (дівчата), спеціальностей:
Готельно-ресторанна справа ,  фахівці з технології ресторанного бізнесу, з ресторанних технологій здорового харчування та з переробки риби і морепродуктів.

Знання НІМЕЦЬКОЇ  мови!


Кафе морозива

Місто: Dermbach

 Період можна узгоджувати з урахуванням вашого навчального графіку.

Оплата:
9,82 Євро/год (брутто)
(1718 €/міс – бл. 52 000 грн/міс.)

Кількість робочих годин:
Мін. 40 год/тиждень

Робота
помічник на кухні та сервісі, обслуговування клієнтів, приготування морозива та фірмових кавових напоїв.

️Вимоги:
 студенти (дівчата або хлопці, можна пари), 3-6 курсів, спеціальності готельно-ресторанна справа.
Знання НІМЕЦЬКОЇ мови!

Від career.ntu

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *