11 вересня 2019 р студенти НТУ «ХПІ» зустрілися з Директором компанії ТОВ «Profiteam» Русанівській Тетяною Вікторівною і координатором проектів компанії ТОВ «Profiteam» Різак Оксаною Сергіївною. Під час зустрічі були підведені підсумки стажувань студентів НТУ «ХПІ» в період літніх канікул в Німеччині. Тетяна Вікторівна розповіла політехніків про можливості стажування на підприємствах різних галузей економіки Німеччини, про створення проектів, які поєднують в собі можливість практичного стажування за кордоном, отримання досвіду роботи та гідної оплати праці, а також відповіла на численні запитання студентів.

Також своїми враженнями поділилися студентки інституту хімічних технологій та інженерії ХПІ Безвесільна Анна (ХТ-16б (О) і Гавенко Єлизавета (ХТ-47ІТ) про перебування в Німеччині по одній з програм стажувань. 8 студентів НТУ «ХПІ» вже повернулися з практики і ще 5 студентів знаходяться за кордоном за програмою запропонованої компанією ТОВ «Profiteam».

Контакти: Керівник Центру кар’єри НТУ «ХПІ» Мочалова Олена Іванівна, тел: 093-49-84-313; 066-74-56-468.

Нагадаємо, в квітні 2019 року НТУ «ХПІ» підписав договір про співпрацю з компанією ТОВ «Profiteam», яка пропонує оплачувані стажування для студентів та аспірантів в Німеччині в період канікул.

Більше інформації про компанію можна знайти на сайті: https://www.profiteam.in.ua/.

Від career.ntu