Методисти Центру “Кар`єра” провели онлайн-зустріч з представником компанії КЕРНЕЛ, керівником проекту “Тренінговий онлайн центр Open Agro University” Ольгою Кулік.
На зустрічі були пристуні директора інститутів,завідуючі кафедрами та представники кафедр, що зацікавлені прийняти участь у цьому проекті.

Під час зустрічі були обговорені варіанти співробітництва університета та компанії. Викладачам НТУ “ХПІ” було запропоновано стати спікерами проекту.

В свою чергу, завідуючих кафедрами, зацікавило питання теріторіального розміщення активів компанії КЕРНЕЛ, яку було надано одразу після проведення зустрічі.

Всі бажаючі також можуть ознайомитися з цією інформацією за посиланням https://www.kernel.ua/ua/about/

нагадуємо студентам НТУ “ХПІ”, що реєстрацію на проект “Тренінговий онлайн центр Open Agro University” вже відкрито. Прийняти участь можуть всі бажаючі!

Проект “Тренінговий онлайн центр Open Agro University”-це унікальний освітній проект для підготовки аграрних спеціалістів нового покоління для студентів 4-5 курсу профільних спеціальностей та технічних спеціальностей.
Програма OAU консолідує унікальні знання наших ТОПових експертів та партнерів, виробників техніки та постачальників ЗЗР, кращий досвід українських та іноземних вишів.

Студенти Open Agro University отримують:
▪ Безкоштовне навчання, стипендію та оплачувану практику ▪ Можливість навчатися з будь якого куточка України
▪ Зручний формат отримання знання: онлайн+офлайн
▪ Доступ до закритої бази знань та професійного ком’юніті ▪
Вузькопрофільні знання від наших ТОПових екпертів – це саме той шанс, яким варто скористатися!

Дізнайся більше та залиш заявку на участь: https://oau.kernel.ua/

Залишились питання? – Пиши їх сюди: AgroUniversity@kernel.ua

Від career.ntu

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *